Motorhome Facts Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
253 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This is a bit bizzare but;

browsing the forum on my iphone, I saw a link at the bottom of someone's post (along with the PM WWW AIM etc buttons) to "Garage".

So I followed it, and browsed a few of the vehicles there.

Then I thought I'd better add mine.

Thinking this more of a laptop job than an iphone job; I went and got my MacBook out and went to the site.

Could I find any link whatsoever to "Garage"? -nope.

Back to the iphone, and I see that from the homepage, if I follow the link to 'Forums'; on that page is a row of links in blue at the top:

Garage, Bookmarks, Watched Topics, Arcade, Attachments, Buddy List, etc.

Except on the MacBook, the same page starts with 'Bookmarks' (no Garage)

So, whats going on; why does the Garage not show when browsing the site on my MacBook...?

Anybody?
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Further to this, I just tried using the Firefox browser instead of Safari.

The links to Garage show up, as described above.

Until I logged in; now they don't.

Mmmm.

So, I logged out of the site (now viewing as guest). The garage link is there, so I've clicked to it; and put a shortcut (link) to that page on my desktop:

http://www.motorhomefacts.com/forums-garage.html

Now I log in, and follow the above link...

The page that loads says:
"Template->make_filename(): Error - file themes/HeliusII/forums/garage_header.tpl does not exist"

Erm.
Call the coder...
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
Discussion Starter · #4 ·
I wasn't aware I was using ANY variety of Helius (whatever the hellius that is!)

So this is a problem my end?
- or is the server-end stuff just not multi-platform or up-to-date enough?

(or is that a joke that's gone right over my head homer?)

So what's the solution then?
 

·
Registered
Joined
·
11,086 Posts
thePassants said:
I wasn't aware I was using ANY variety of Helius (whatever the hellius that is!)

So this is a problem my end?
- or is the server-end stuff just not multi-platform or up-to-date enough?

(or is that a joke that's gone right over my head homer?)

So what's the solution then?
Hi,

easiest way to change the viewing profile:

Top of the page: [Account] - click.

New window opens:

Second in from the right - [Select theme] - click.

New window opens:

[Select one theme] - click the arrow to drop the options box - [Select Helius] make sure you then click [save changes]

It's not a Joke :) I tried it with HeliusII and got the same message, I'm assuming that theme is designed to reduce the amount bandwidth/make the site load quicker but does remove certain parts to achieve this, much the same as the 'slim version' :wink:

Helius is the main theme that will give access to all sections.

Of course there could also be a problem I do not know about, in which case Nuekadmin will have read all this and sort it out :wink:

MHS...Rob :D
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top